O nama

„LOREN“ d.o.o je privredno društvo koje se bavi trgovinom rashladne opreme i rezervnim delovima za belu tehniku. Na tržištu je prisutno od 1999.god. i danas predstavlja jednu od vodećih firmi u toj oblasti.

„LOREN“ d.o.o je uvoznik i distributer najpoznatijih brendova u proizvodnji rashladnih sistema kao što su Tecumseh, Frascold, Bitzer, Castel, Danfoss, Ranco, Eliwell, EBM, Elco, Coprel, Weiguang, BVB, Value, Suniso, Errecom, Incold, Lombardini, Intertecnica, KFL...

Širok asortiman proizvoda iz naše ponude su: kondenzatori, isparivači, kompresori, toplotni izmenjivači, automatika i komponente, ventilatori, merna oprema, kompjuterski nadzor, agregati alati, ulja, montažna oprema i dr. omogućava da jednom mestu kompletno opremite vaš rahladni sistem sa najkvalitetnijim komponentama na tržištu.

Preduzeće „LOREN“ d.o.o specijalizovano je za promet rezervnih delova za belu tehniku. Nekoliko godina u nazad smo lideri u toj oblasti u Srbiji i regionu. U našoj ponudi možete pronaći rezervne delove svih svetskih proizvodjača bele tehnike kao što su Beko, Ariston, Gorenje, Askol, Ametek, Cebi, Ducati, Irca,Thermopower, Thermowatt, Reco, SKF.

Ciljevi

Jedan od ciljeva našeg preduzeća je da omogućimo kupcima proizvode velikih svetskih kompanija i time zadovoljimo sve zahteve kupaca na teritoriji Srbije i regiona koji žele kvalitet i pouzdanost.

Strategija preduzeća

Veliki lager, široka ponuda, visok kvalitet, pristupačne cene, razvoj zaposlenih, briga o klijentima i stabilan razvoj kompanije. Ubeđeni smo da ovom strategijom možemo ići napred.

Vizija

Naša vizija je da postanemo vodeća firma u regionu po poslovnom uspehu i po načinu poslovanja. Ponosni smo što možemo da kažemo da smo na pravom putu da to i ostvarimo.

Loren d.o.o

„Loren“ d.o.o. je privredno društvo koje se bavi trgovinom rashladne opreme i rezervnim delovima za belu tehniku.

Sedište: Beograd - Opština Vračar
Ulica i broj: Makenzijeva BB
Maloprodaja 2: Luke Vojvodica
  4i
Veleprodaja: Bore Stankovica 15
Matični broj: 06762433
PIB: 100297401